HOME

PENTRU TINE

ETAPIZARE

STUDII DE CAZ

Termeni & Conditii

Accesarea și utilizarea acestui site sunt supuse următoarelor Termeni și Condiții. Prin navigarea pe acest site, îți exprimi acordul cu acești termeni și condiții în întregime.

1) DREPTURILE DE PROPRIETATE

Drepturile de Autor: Conținutul integral al site-ului, inclusiv dar fără a se limita la text, imagini, grafice, logo-uri și materiale multimedia, este protejat de drepturile de autor ale societății MULTIVISION MEDIA GROUP S.R.L. cu sediul în Jud. Brăila, Localitatea  Brăila, Str. Plevna nr. 275, având numărul de telefon 0733125861, cod de înregistrare fiscală 47491184, adresă de email: contact@momenthumagency.com. și nu poate fi reprodus, distribuit sau utilizat în niciun fel fără acordul nostru scris.

2) UTILIZAREA SITE-ULUI:

Acces și Navigare: Accesul la site este permis doar pentru uz personal și nu comercial. Nu ești autorizat să modifici, să distribui sau să copiezi materialele de pe acest site în scopuri comerciale.

3) LEGĂTURI CĂTRE SITE-URI TERȚE:

Site-ul nostru poate conține legături către site-uri terțe. Noi nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul sau politicile acestor site-uri și nu putem fi trași la răspundere pentru eventualele prejudicii sau pierderi cauzate de utilizarea acestora.

4) MODIFICĂRI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR:

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment acești Termeni și Condiții. Modificările vor intra în vigoare imediat după publicarea acestora pe site.

5) CONTINUAREA UTILIZĂRII:

Prin continuarea utilizării site-ului, îți exprimi acordul cu Termenii și Condițiile actualizate. Îți recomandăm să revizuiești periodic acești termeni pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

6) CONTACT:

Pentru orice întrebare sau nelămurire referitoare la acești Termeni și Condiții, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail contact@momenthumagency.com