A Growth Partner

Focused On

Quality

Performance

You

Momenthum

Momenthum.

Momenthum este un partener de creștere dedicat în mod special afacerilor din domeniul designului de interior. Abordarea noastră este una holistică, concentrându-ne pe creștere și siguranță.  Scopul nostru? Cel de a construi parteneriate bazate pe încredere și transparență, unde succesul tău este și succesul nostru.

CUI NE ADRESĂM?

Cui ne adresăm?

 • Birourilor de design interior
 • Interior Design E-commerces
 • Alte afaceri din interiorul nișei

De ce Momenthum?

 • Siguranță si Asumare
 • Creativitate si personalizare
 • Expertiza din interiorul nișei

JUST KEEP SCROLLING

Care este de fapt
scopul Momenthum?

Cel de a îmbunătăți fiecare
touchpoint al clienților tăi.

- creativitate - entuziasm - calitate - transparență - pozitivitate - creativitate - entuziasm - calitate - transparență - pozitivitate

ETAPE

PRIMA ÎNTÂLNIRE

ETAPIZARE

IMAGINE

PROMOVARE

OPTIMIZARE

DEZVOLTARE

Pentru a afla mai multe despre noi, poți descarcă oriând fișierul PDF aflat în subsolul paginii.

ETAPA 1

Facem cunoștință

   În timpul întâlnirii pe care o planificăm vrem să te cunoaștem mai bine și să aflăm totul despre afacerea ta – de la ce ai nevoie, la ce îți dorești să realizezi pe termen scurt și lung, până la valorile care te motivează.

 • Pregătim întâlnirea
 • Te cunoaștem
 • Analizăm nevoile
 • Înțelegem obiectivele
 • Modul de lucru
 • Definim o direcție

Ne conectăm.

ETAPA 2

Etapizarea proiectului

   Ientificăm prioritățile, alocăm resursele necesare și definim împreună termenele limită pentru fiecare etapă a proiectului, de la cercetarea inițială și dezvoltarea strategiei până la implementare și feedback-ul echipei tale.

 • Timeline documentat
 •  Integrare în CRM
 • Planificăm
 • Platforme Comune

Planuri și iar planuri.

ETAPA 3

Remodelăm imaginea

   Cu o strategie bine definită și o înțelegere clară a obiectivelor, ne folosim de toate canalele relevante pentru a asigura că mesajul tău ajunge la audiența potrivită, în momentul potrivit, dar și în cel mai eficient mod.

 • Branding
 • UI/UX Design
 • Web Development
 • Brand templates

Baza promovării.

ETAPA 4

Captăm atenția

   Cu o strategie bine definită și o înțelegere clară a obiectivelor, ne folosim de toate canalele relevante pentru a asigura că mesajul tău ajunge la audiența potrivită, în momentul potrivit, dar și în cel mai eficient mod.

 • Creăm materialele 
 • Pornim campaniile
 • Monitorizare KPI
 • Feedback continuu

Pornim motoarele.

ETAPA 5

Analiză și optimizare

   Pe scurt, identificăm oportunitățile de creștere și zonele care necesită ajustări. Fie că este vorba despre optimizarea campaniilor de publicitate sau de îmbunătățirea conținutului, scopul nostru este de a maximiza impactul fiecărei inițiative.

 • Analiză
 • Raportare
 • A/B Testing
 • Reevaluare
 • Segmentare
 • Implementare

Îmbunătățire continuă.

ETAPA 6

Scalare

   Ne concentrăm pe extinderea și multiplicarea succesului inițial obținut în campaniile de promovare, identificând diferite oportunități de creștere și optimizând strategiile avute pentru a atinge un public mai larg.

 • Expunere continuă
 • Expansiune 
 • Eficientizare procese
 • Consolidare

Creștere stabilă.

Ești curios ce stă la
baza întregului proces?

Viziunea, nevoile și
aspirațiile echipei tale.

Credem că fiecare strategie își are rădăcinile într-o colaborare strânsă, unde cunoașterea și respectarea valorilor și obiectivelor partenerilor noștri este esențială. Acesta este fundamentul pe care construim fiecare plan de acțiune, asigurându-ne că fiecare pas reflectă ambițiile și nevoile echipei tale.

STUDII DE CAZ

MOMENTHUM

Descoperă câteva proiecte

Adoptăm o abordare diferențiată pentru fiecare proiect, concentrându-ne pe dezvoltarea unei imagini care să sprijine în mod activ creșterea afacerii tale.  Ne bazăm pe o combinație de creativitate, date și tehnologie pentru a asigura că fiecare element al prezenței online contribuie activ la atragerea și retenția clienților, îmbunătățind în același timp vizibilitatea și recunoașterea brandului. 

VEZI PROIECTELE AICI

2023

Vibe Interior

   Vibe interior este un birou de design din București cu o aboradare super fresh.  Aceștia adoptă o abordare colaborativă, implicând clienții în fiecare etapă a procesului creativ, asigurându-se că tot ceea ce fac duce în cele din urmă la depășirea oricăror așteptări.

DESCOPERĂ PROIECTUL

2023

UI/UX Design

Web Development

2023

Alto Design

   Alto Design este un birou de design interior din centrul vibrant al Clujului. Cu atenția lor la detalii și dorința de a se implica pe cât de mult posibil în orice activitate cu impact asupra activității lor, colaborarea noastră nu a putut începe decât cu zâmbetul pe buze și cu o dorință comună de a obține cele mai bune rezultate.

DESCOPERĂ PROIECTUL

2023

UI/UX Design

Web Development

Growth Partner

2023

arhAB Studio

   Arhab Studio este un birou de design interior din București, fondat în 2016, care se distinge prin abordarea sa dedicată și creativă. Cu o atenție deosebită la detalii, echipa creează spații care aduc la viață visele și aspirațiile clienților lor.

DESCOPERĂ PROIECTUL

2023

UI/UX Design

Web Development

Growth Partner

Necesarul
Din Partea Ta

Sună clișeic, însă ca totul să decurgă lin iar rezultatele să fie pe măsura așteptărilor, este important să avem o colaborare bine pusă la punct.

/01

Imagini
& Informații

   Încarcă în interiorul unui folder colaborativ imaginile și informațiile ce vor fi folosite pentru activitățile noastre.

/02

Întâlniri
Lunare

   Acestea sunt momente importante pentru a discuta actualizări, a revizui ce s-a realizat și a planifica pașii următori.

/03

Acces
Resurse

   Aces la conturile de social media, platforme de e-commerce sau orice alte instrumente online folosite de echipa ta.

/04

Preferințe
și Idei

   Spune-ne ce îți place și ce viziune ai pentru proiectul tău. Fie că sunt culori sau funcționalități specifice, fiecare detaliu contează.

/05

Bugetul
disponibil

   Pentru o promovare continuă a afacerii tale, este important să menții o metodă de plată conectată în interiorul acestor platforme.

/06

Feedback
Constant

   Prin comunicarea deschisă a impresiilor tale, ne asigurăm că direcția în care mergem se aliniază cu viziunea ta.

/07

Integrări
necesare

   Vorbim despre platforme de e-commerce, instrumente de analiză, rețele sociale sau orice alte tool-uri sunt relevante.

/08

Atitudine
Proactiva

   Ne ajută să ne aliniem viziunile și să facem ajustări rapide, asigurându-ne că rezultatul final e exact așa cum îți dorești.

FAQ

CURIOZITĂȚI
FRECVENTE

   Știm că ai întrebări și suntem aici pentru a oferi claritate! În secțiunea noastră de Întrebări Frecvente, am adunat cele mai comune curiozități avute de oameni și sperăm ca acestea să îți fie de ajutor. 

   Fie că ești la începutul călătoriei tale alături de noi sau ai nevoie de lămuriri suplimentare, ne aflăm întotdeauna la un click distanță. Așadar, așteptăm orice întreabare poți avea și poți fi sigură că noi vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

   În cazul în care designul site-ului nu corespunde așteptărilor tale, procesul nostru flexibil și orientat către client asigură că vei avea întotdeauna ultimul cuvânt. Înțelegem importanța satisfacției tale și, prin urmare, primul pas este să îți oferim posibilitatea de a aproba designul paginii principale înainte de a avansa și de a încasa prima tranșă a proiectului. Dacă descoperi că rezultatul nu este pe placul tău, suntem deschiși să ascultăm feedback-ul tău detaliat și să lucrăm asupra unei noi variante, care să fie pregătită în aproximativ o săptămână. Scopul nostru este să ne asigurăm că rezultatul final îți îndeplinește toate cerințele. În situația nefericită în care și a doua propunere nu este conformă cu așteptările tale, putem încheia colaborarea fără costuri suplimentare din partea ta, reiterând angajamentul nostru către satisfacția clienților noștri

   Costul mentenanței anuale a site-ului tău este conceput pentru a reflecta angajamentul nostru de a-ți oferi un serviciu complet și fără griji. În primul an de colaborare, toate plugin-urile necesare funcționării optimale a site-ului sunt asigurate de noi, costul acestora fiind inclus în serviciile noastre. Dacă alegi să continui colaborarea cu noi după primul an, vei beneficia în continuare de aceste plugin-uri fără costuri suplimentare. Valoarea anuală estimativă a plugin-urilor oferite este de aproximativ 400 de euro, dar acest cost poate varia în funcție de specificațiile și funcționalitățile personalizate ale site-ului tău.

P.S. - Hosting-ul site-ului tău este de partea noastră pentru 2 ani

   Un sistem CRM ajută la organizarea informațiilor despre clienți, istoricul interacțiunilor, nevoile și preferințele lor, facilitând o mai bună asistență și servicii personalizate. Prin colectarea datelor din diverse puncte de contact între client și companie, cum ar fi site-ul web, telefon, email, rețele sociale și alte canale, CRM-urile oferă o vedere de 360 de grade asupra clientului, permițând companiilor să creeze strategii de marketing și vânzări mai eficiente și să îmbunătățească serviciul de asistență pentru clienți.

   Suntem dedicați să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, ceea ce înseamnă că suntem selectivi în alegerea proiectelor pe care le preluăm. Respectăm unicitatea fiecărui client, iar pentru a menține un standard înalt de serviciu personalizat, limităm numărul de clienți care oferă servicii identice în aceeași zonă geografică. Această abordare ne ajută să ne asigurăm că fiecare proiect beneficiază de atenția și resursele necesare pentru a se distinge pe piață. Ne angajăm să lucrăm cu afaceri care aduc o valoare adăugată pieței și care au o viziune clară și o abordare fresh, refuzând să ne oferim în cazul în care nu considerăm că putem livra rezultate.

INTREBARI

2023

Vibe Interior

   Vibe interior este un birou de design din București cu o aboradare super fresh.  Aceștia adoptă o abordare colaborativă, implicând clienții în fiecare etapă a procesului creativ, asigurându-se că tot ceea ce fac duce în cele din urmă la depășirea oricăror așteptări.

Live Website

2023

UX Conceptualizing

Web Development

Growth Partner

DESPRE PROIECT

Tipul Afacerii

BIROU DE DESIGN INTERIOR

Servicii

Web Development

Advertising Management

CRO Optimization

10

Octombrie 2023

Până în prezent

Numarul de pagini

7 principale, LP, 22 auxiliare

Viziunea Proiectului

Reflectând într-un mod veridic unicitatea Vibe Interior în online

   Prin dezvoltarea site-ului web am dorit să subliniem unicitatea și creativitatea care definesc Vibe Interior, asigurându-ne că fiecare utilizator care vizitează site-ul poate simți energia și pasiunea aflată în spatele echipei lor.

CE SPUNE CLIENTUL?

Viziunea Proiectului

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Puncte
De Plecare


Acestea sunt câteva dintre  punctele de plecare care au conturat direcția și obiectivele noastre comune:

/01

Înțelegerea
Brandului

  Ne-am familiarizat cu valorile și viziunea Vibe Interior, asigurându-ne că soluțiile digitale propuse răsună cu identitatea lor unică.

/02

Navigare
Rapidă

   Am optimizat fiecare aspect al site-ului pentru a permite vizitatorilor să exploreze portofoliul și serviciile fără întreruperi sau întârzieri

/03

Estetică și
Funcționalitate

   Obiectivul a fost să oferim o experiență unică utilizatorilor, care să îmbine armonios designul cu funcționalitatea paginii.

/04

Contextul
inițial

   Această colaborare a început într-un mod cu totul neobișnuit, stimulând creativitatea și deschiderea spre noi abordări de ambele părți.

/04

Adaptarea la
contextul inițial

   Această colaborare a început într-un mod cu totul neobișnuit, stimulând creativitatea și deschiderea spre noi abordări de ambele părți.

/05

Prioiritizarea
UX-ului Mobil

   Conștienți de creșterea continuă a navigării pe dispozitive mobile, am pus accent pe optimizarea navigării pentru mobile.

/06

Stabilirea
Viziunii Comune

   Am împărtășit o dorință mutuală de a depăși convenționalul, de a inova și de a crea ceva cu adevărat remarcabil.

Prioritatea Proiectului

O experienta de navigare lina pe dispozivele mobile, prezentand acelasi volum de informatie ca pe Desktop

 Înțelegând importanța crescută a navigării mobile în comportamentul utilizatorilor de astăzi, ne-am concentrat pe optimizarea site-ului Vibe Interior pentru a asigura performanță, viteză și accesibilitate indiferent de dispozitivul folosit.

Scopul animațiilor

O experiența de navigare imersivă care să crească rata de engagement a utilizatorilor

   Această strategie este esențială pentru a transforma navigarea simplă într-o experiență memorabilă și plăcută, contribuind la creșterea retenției pe site și la încurajarea explorării detaliilor fiecărui proiect de design interior. Punctele cheie ale utilizării animațiilor pe site includ:

 • Îmbunătățirea experienței
 • Atragerea atenției
 • Creșterea engagement-ului
 • Diferențierea brandului

Scopul Nostru

O naivigare navigare fara comparatii.

Scopul Nostru

O naivigare navigare fara comparatii.

Scopul Nostru

O naivigare navigare fara comparatii.

Vibe-ul dorit

"Vrem ca fiecare persoană care intră pe site să își dea seama de faptul că suntem interesați pe bune de dorințele lor"

La Vibe Interior, dorința a fost să se creeze mai mult decât un simplu site web – ei și-au dorit să transmită un vibe proaspăt prin fiecare aspect al prezenței lor online.

BUCURIE

Fiecare element al site-ului a fost creat cu gândul la transmiterea acestei energii pozitive și a unei atmosfere prietenoase.

   Butoanele sunt amplasate strategic pentru a fi ușor accesibile și apăsate cu degetul, iar conținutul este organizat într-un mod clar și concis pentru a facilita navigarea și găsirea informațiilor dorite.

ENTUZIASM

   De la designul vibrant al site-ului nostru până la fiecare detaliu al conținutului nostru, ne-am propus să transmitem această energie pozitivă și entuziasm către fiecare vizitator.

Vocea care contează

Colaborarea văzută din perspectiva Vibe Interior

   Când vine vorba de a vorbi despre noi preferăm să lăsăm clientul să vorbească, creând o narativă care să prezinte pe cât de autentic posibil experiența de colaborare alături de noi.

LIVE WEBSITE

2023

ALTO Design

    Alto Design este un birou de design interior din centrul vibrant al Clujului. Cu atenția lor la detalii și dorința de a se implica pe cât de mult posibil în orice activitate cu impact asupra activității lor, colaborarea noastră nu a putut începe decât cu zâmbetul pe buze și cu o dorință comună de a obține cele mai bune rezultate.

Live Website

2023

UI/UX Design

Web Development

Growth Partner

DESPRE PROIECT

Tipul Afacerii

BIROU DE DESIGN INTERIOR

Servicii

UI/UX Design

Web Development

Advertising Management

CRO Optimization

1

Septembrie 2023

Până în prezent

Pagini create

LANDING PAGE

Viziunea Proiectului

Stabilitate în promovare și crearea unei experiențe minimaliste de navigare

   Landing page-ul a fost conceput să capteze atenția utilizatorilor din primele momente, oferindu-le o călătorie vizuală și interactivă prin serviciile și portofoliul celor de la Alto Design. În paralel, managementul canalelor de promovare a fost orientat spre construirea unei surse constante de atragere a lead-urilor care să valorifice la maximum potențialul creativ al echipei.

CE SPUNE CLIENTUL?

Viziunea Proiectului

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Puncte
De Plecare


Acestea sunt câteva dintre  punctele de plecare care au conturat direcția și obiectivele noastre comune:

/01

Echilibru
Sustenabil

   Ne-am asigurat că site-u și strategiile de promovare sunt nu doar eficiente pe termen scurt, ci și capabile să evolueze odată cu brandul și piața.

/02

Comunicare
Eficientă

   Ne-am adaptat rapid la feedback, asigurându-ne că fiecare decizie este informată și îndreptată către atingerea obiectivelor comune.

/03

Estetică și
Funcționalitate

   Obiectivul a fost să oferim o experiență unică utilizatorilor, care să îmbine armonios esteticacu funcționalitatea paginii.

/04

Totul
într-un loc

   Pentru a crește rata de engagement pe landing page am implementat o serie de pop-up-uri interactive de prezentare a proiectelor.

/04

Totul
într-un loc

   Pentru a crește rata de engagement pe landing page am implementat o serie de pop-up-uri interactive de prezentare a proiectelor.

/05

Prioiritizarea
UX-ului Mobil

   Conștienți de creșterea continuă a navigării pe dispozitive mobile, am pus accent pe optimizarea navigării pentru mobile.

/06

Stabilirea
Viziunii Comune

   Am împărtășit o dorință mutuală de a depăși convenționalul, de a inova și de a crea ceva cu adevărat remarcabil.

User Experience

O incursiune detaliată în peisajul digital al landing page-ului Alto Design

Ne-am dorit ca landing page-ul Alto Design să fie mai mult decât un simplu punct de informare online; am aspirat să transformăm fiecare moment de navigare într-o experiență de descoperire și inspirație. Cu implementarea pop-up-urilor interactive și a unui design adaptabil la diferite dispozitive, am pus un accent deosebit pe crearea unei experiențe utilizator captivante, care să invite la explorare continuă.

Midnight Black

HEX

#0D0B0C

RGB

(13,11,12)

CMYK

0 1 0 95

Charlestone

HEX

#2B2B2B

RGB

(43,43,43)

CMYK

0 0 0 83

Bronze (M)

HEX

#AA8A5C

RGB

(170,138,92)

CMYK

0 13 31 33

White

HEX

#FFFFFF

RGB

(255,255,255)

CMYK

0 0 0 0

Font Utilizat

Aa

Jost

Headlines - Medium

Body - Thin

Variații

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

   Ne-am dorit ca fiecare utilizator să experimenteze aceeași fluiditate indiferent de dimensiunea ecranului pe care alege să exploreze universul creativ. Designul responsive asigură că toate elementele de pe pagina web se ajustează perfect pentru a menține calitatea și accesibilitatea conținutului.

FLEXIBILITATE

  Flexibilitatea înseamnă capacitatea de a evolua, de a adopta noi tendințe și de a aplica cele mai actuale cunoștințe pentru a oferi soluții de design care nu doar că satisfac cerințele actuale, dar sunt și pregătite pentru viitor.

Vocea care contează

Colaborarea văzută din perspectiva Alto Design

   Când vine vorba de a vorbi despre noi preferăm să lăsăm clientul să vorbească, creând o narativă care să prezinte pe cât de autentic posibil experiența de colaborare alături de noi.

LIVE WEBSITE

2023

arhAB Studio

   Arhab Studio este un birou de design interior din București, fondat în 2016, care se distinge prin abordarea sa dedicată și creativă. Cu o atenție deosebită la detalii, echipa creează spații care aduc la viață visele și aspirațiile clienților lor.

Live Website

2023

UI/UX Design

Web Development

Growth Partner

DESPRE PROIECT

Tipul Afacerii

BIROU DE DESIGN INTERIOR

Servicii

UI/UX Design

Web Development

Advertising Management

CRO Optimization

20

Apriie 2023

Până în prezent

Numarul de pagini

LANDING PAGE

Viziunea Proiectului

O expunere cât mai estetică a proiectelor și conținut bilingv

   Dată fiind baza de clienți a arhAB Studio ne-am dorit ca această experiență să fie accesibilă pentru un public internațional, motiv pentru care site-ul este disponibil în două limbi, oferind utilizatorilor opțiunea de a naviga și de a interacționa cu site-ul în limba preferată.

CE SPUNE CLIENTUL?

Începutul proiectului

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Puncte
De Plecare


Acestea sunt câteva dintre  punctele de plecare care au conturat direcția și obiectivele noastre comune:

/01

Echilibru
Sustenabil

   Ne-am asigurat că site-u și strategiile de promovare sunt nu doar eficiente pe termen scurt, ci și capabile să evolueze odată cu brandul și piața.

/02

Înțelegerea
Obiectivelor

   Prin intermediul discuțiilor deschise,  ne străduim să conturăm și să clarificăm obiectivele proiectului într-un mod clar și concis.

/03

Estetică și
Funcționalitate

   Obiectivul a fost să oferim o experiență unică utilizatorilor, care să îmbine armonios esteticacu funcționalitatea paginii.

/04

Nevoia de
traducere

   Cu conținut disponibil atât în limba română, cât și în engleză, am îmbunătățit considerabil experiența de navigare a vizitatorilor internaționali.

/04

Modul de
traducere

   Cu conținut disponibil atât în limba română, cât și în engleză, am îmbunătățit considerabil experiența de navigare a vizitatorilor internaționali.

/05

Prioiritizarea
UX-ului Mobil

   Conștienți de creșterea continuă a navigării pe dispozitive mobile, am pus accent pe optimizarea navigării pentru mobile.

/06

Stabilirea
Viziunii Comune

   Am împărtășit o dorință mutuală de a depăși convenționalul, de a inova și de a crea ceva cu adevărat remarcabil.

User Experience

O Experiență User-Friendly: Confort și Eficiență în Navigarea pe Site

Ne străduim să creăm o interfață intuitivă și plăcută, care să ofere utilizatorilor o experiență fluidă și fără efort în navigarea pe site. De la design-ul interfeței până la navigarea simplă și funcționalitățile interactive, fiecare aspect este conceput pentru a asigura confortul și eficiența în utilizare,

FLUIDITATE

Fluiditatea ne permite să explorăm noi idei și soluții într-un mod liber și creativ, fără constrângeri sau rigidități.

   Design-ul responsive asigură că fiecare element al site-ului este aranjat în mod corespunzător, menținând în același timp o estetică atractivă și o funcționalitate completă.

Scriptina Pro

ANTIGA

POPPINS

Headlines - Medium

5 - 10VW

Headlines - Medium

5 - 10VW

Body - Medium

0.8-1VW

Scriptina Pro

ANTIGA

H - Medium

5 - 10VW

H- Medium

5 - 10VW

Headlines - Medium

5 - 10VW

   De la fonturi moderne și elegante la culori vibrante și armonioase, fiecare element contribuie la crearea unei estetici unice și captivante pentru proiectul nostru.

Raisin Black

HEX

#232323

RGB

(35,35,35)

CMYK

0 0 0 86

Deep Coffee

HEX

#68423B

RGB

(104,66,59)

CMYK

0 15 18 59

Platinum

HEX

#E7E2DE

RGB

(231,226,222)

CMYK

0 2 4 9

White

HEX

#000000

RGB

(255,255,255)

CMYK

0 0 0 0

DINAMICA

   Ne adaptăm rapid la schimbările din mediul de lucru și suntem mereu în mișcare, căutând noi modalități de a crește.

Vocea care contează

Colaborarea văzută din perspectiva arhAB Studio

   Când vine vorba de a vorbi despre noi preferăm să lăsăm clientul să vorbească, creând o narativă care să prezinte pe cât de autentic posibil experiența de colaborare alături de noi.

LIVE WEBSITE