HOME

PENTRU TINE

ETAPIZARE

STUDII DE CAZ

CONTACT

ETAPE PE SCURT

Vrem să îți oferim o imagine de ansamblu a modului în care lucrăm și ne dorim să evidențiem fiecare aspect al serviciilor noastre, oferindu-ți o înțelegere clară a beneficiilor și valorii pe care le aducem. Suntem dedicați să construim un ecosistem integrat care să susțină succesul afacerii tale într-un mod holistic și eficient.

ALĂTURI DE TINE LA FIECARE PAS

  • Comunicare Deschisă
  • Colaborare Strânsă
  • Angajament pentru Calitate
  • Proces Detaliat
  • Valoare și Impact Real
  • Flexibilitate la Schimbare

JUST KEEP SCROLLING

Nu ne rezumăm la simple servicii

Sinergia dorită este cea a unui ecosistem

- creativitate - entuziasm - calitate - transparență - pozitivitate - creativitate - entuziasm - calitate - transparență - pozitivitate

STUDII DE CAZ

MOMENTHUM

Etapizare Simplificată

Pentru a face mai ușor înțelegerea procesului nostru, am creat o versiune simplificată a etapelor pe această pagină. Pentru cei care doresc să afle mai multe detalii, am pregătit o broșură PDF care oferă o perspectivă detaliată și mai amplă asupra fiecărei etape a procesului nostru.

DESCARCĂ AICI

Facem Cunoștință

   Este momentul în care ne întâlnim pentru a ne cunoaște reciproc și pentru a înțelege mai bine nevoile, obiectivele și valorile afacerii tale. 

01

Programăm o întâlnire

   Programăm o întâlnire, fie în persoană, fie pe Zoom,  pentru a face cunoștință și pentru a discuta despre potențiala noastră colaborare.

03

Prezentăm un timeline

   Îți prezentăm un timeline clar și transparent, care va evidenția pașii pe care îi vom urma și termenele asociate fiecărui aspect al proiectului.

02

Realizăm un audit

   Analizăm experiența utilizatorului și aspectele tehnice pentru a înțelege mai bine modul în care afacerea ta se prezintă online.

04

Înțelegem obiectivele

   Înțelegem că este important să simțiți că suntem o echipă extinsă a voastră, că suntem alături de voi în fiecare pas al drumului.

NE CONECTĂM

Remodelăm identitatea

   Într-o lume în continuă schimbare, o identitate puternică și distinctivă poate reprezenta un avantaj semnificativ în atragerea și reținerea atenției clienților.

01

UI/UX Design

   Înțelegem identitatea și viziunea brandului vostru, astfel încât să putem transpune aceste elemente în fiecare aspect al experienței utilizatorului.

03

Constanță în identitate

   De la utilizarea culorilor și fonturilor specifice până la mesajul și tonul comunicării, ne concentrăm pe menținerea unei imagini constante.

02

Web Development

   În fiecare proiect de web development, începem de la zero, angajându-ne să creăm soluții personalizate și unice pentru fiecare client.

04

Definirea noii identități

   În etapa de definire a noii identități revitalizăm și reîmprospătăm imaginea afacerii prin crearea unui catalog de branding bine definit

PARTEA CREATIVĂ

Captăm atenția oamenilor

   Prin utilizarea unei combinații de canale de promovare relevante, ne propunem să creăm un impact semnificativ și să generăm o reacție pozitivă din partea audienței.

01

Integrarea în CRM

   Ai acces la o platformă pentru a te ține la curent cu progresul lucrărilor, precum și cu date relevante din toate platformele de promovare.

03

Dăm start campaniilor

   Prin intermediul unei strategii adaptate specificului afacerii voastre, lansăm campanii care să atragă atenția publicului și să genereze rezultate tangibile.

02

Creăm materialele necesare

   De la campanii Google Ads până la reclame video, totul se află în grija noastră, asigurându-te că vei fi mai mult decât mulțumit în raport cu fiecare aspect.

04

Monitorizarea KPI

   Cu o abordare orientată către luarea deciziilor în baza datelor, ne concentrăm asupra indicatorilor cheie de performanță relevanți.

PROMOVARE

Optimizăm și scalăm

   În etapa de optimizare și scalare, ne concentrăm pe consolidarea și extinderea succesului obținut în etapele anterioare ale proiectului. 

01

Revizium obiectivele

   Revizuim obiectivele este un proces esențial în strategia noastră, pentru a ne asigura că suntem mereu aliniați cu direcția strategică a afacerii.

03

Expansiune graduală

   Prin evaluarea atentă a resurselor, a riscurilor și a oportunităților, ne asigurăm că fiecare pas al expansiunii noastre este susținut de o planificare strategică.

02

Expunere continuă

   Ne angajăm să rămânem activi și vizibili în fața publicului nostru țintă prin intermediul unei varietăți de canale și strategii de promovare.

04

Automatizare și eficientizare

   Ne angajăm să identificăm și să implementăm soluții tehnologice avansate care să ne permită să automatizăm procesele interne.

OPTIMIZARE

ÎNȚELEGE

O parte din
serviciile noastre

/01

Google Ads

  Google Ads reprezintă un canal eficient pentru a conecta afacerea ta cu potențialii clienți exact în momentul în care aceștia caută produsele sau serviciile pe care le oferi. Pe scurt, ne asigurăm că afacerea ta este prezentă în fața publicului potrivit, la momentul potrivit.

KW RESEARCH

TRACKING SETUP

CREAREA CAMPANIILOR

OPTIMIZARE LP

MONITORIZARE

ANALIZĂ ȘI RAPORTARE

/02

Social Ads

   Creăm și optimizăm și testăm continuu campanii pe social media, bine direcționate și în linie cu preferințele audienței tale, contribuind astfel la sporirea conștientizării brandului, impulsionarea interacțiunii și atragerea potențialilor clienți.

BUYER PERSONA

CREĂM CONȚINUTUL

IMPLEMENTARE TRACKING

CREĂM CAMPANIILE

OPTIMIIZARE

A/B TESTING & RAPORTARE

/03

UI/UX Design

   UI/UX Designul se concentrează pe crearea și optimizarea interfețelor utilizator și a experienței acestora, asigurând că produsul final este nu doar plăcut estetic, dar și intuitiv și ușor de utilizat. Prin combinarea principiilor de design vizual cu cele de navigabilitate și accesibilitate, urmărim să îmbunătățim interacțiunea dintre utilizatori și produsul digital.

DEFINIM OBIECTIVELE

ÎNȚELEGEM VIZIUNEA

CREARE WIREFRAME

REALIZĂM DESIGNUL

FEEDACK-UL TĂU

ITERARE

/04

Automatizări

Înțelegem că fiecare afacere este unică, având propriul său set de provocări și cerințe. Datorită acestui lucru, oferim soluții de automatizare personalizate, proiectate pentru a eficientiza operațiunile tale și a îmbunătăți experiența clienților tăi. Scopul? Cel de a putea evita task-urile care consumă cel mai mult din timpul echipei tale.

IDENTIFICĂM PROCESELE

PROIECTĂM FLOW-UL

IMPLEMENTARE

TESTAREA SOLUȚIEI

INTEGRARE

MONITORIZARE

/05

Web Development

   Punem un accent deosebit pe crearea de la 0 a site-urilor, lucrând îndeaproape cu clienții noștri pentru a transforma viziunea lor în realitate digitală. Prin abordarea noastră centrată pe client, te asigurăm că fiecare proiect este construit cu o fundație solidă, adaptabilitate și performanță, oferind o experiență online cel puțin ieșită din comun.

UI/UX DESIGN

PLANIFICĂM PROIECTUL

IMPLEMENTĂM PAGINILE

FEEDBACK-UL TĂU

SESIUNE DE MODIFICĂRI

LANSARE & OPTIMIZARE

/06

Web Analytics

   Analiza web constituie coloana vertebrală a unei strategii digitale eficiente. Acest proces scoate la iveală informații extrem de valoroase despre modelele de comportament ale utilizatorilor, oferindu-ne cunoștințele necesare pentru a testa și optimiza continuu modul în care vizitatorii site-ului tău descoperă ceea ce oferă echipa ta.

STABILIREA KPI-URILOR

IMPLEMENTARE

CONFIGURĂM EVENIMENTE

MONITORIZARE

SEGEGMENTARE

RAPORTARE & ACȚIONARE

Colaborarea începe aici: viziunea ta, planul nostru.

Momenthum 2024

Necesarul
Din Partea Ta

Sună clișeic, însă ca totul să decurgă lin iar rezultatele să fie pe măsura așteptărilor, este important să avem o colaborare bine pusă la punct.

/01

Imagini
& Informații

   Încarcă în interiorul unui folder colaborativ imaginile și informațiile ce vor fi folosite pentru activitățile noastre.

/02

Întâlniri
Lunare

   Acestea sunt momente importante pentru a discuta actualizări, a revizui ce s-a realizat și a planifica pașii următori.

/03

Acces
Resurse

   Aces la conturile de social media, platforme de e-commerce sau orice alte instrumente online folosite de echipa ta.

/04

Preferințe
și Idei

   Spune-ne ce îți place și ce viziune ai pentru proiectul tău. Fie că sunt culori sau funcționalități specifice, fiecare detaliu contează.

/05

Bugetul
disponibil

   Pentru o promovare continuă a afacerii tale, este important să menții o metodă de plată conectată în interiorul acestor platforme.

/06

Feedback
Constant

   Prin comunicarea deschisă a impresiilor tale, ne asigurăm că direcția în care mergem se aliniază cu viziunea ta.

/07

Integrări
necesare

   Vorbim despre platforme de e-commerce, instrumente de analiză, rețele sociale sau orice alte tool-uri sunt relevante.

/08

Atitudine
Proactiva

   Ne ajută să ne aliniem viziunile și să facem ajustări rapide, asigurându-ne că rezultatul final e exact așa cum îți dorești.