PENTRU TINE

ETAPIZARE

STUDII DE CAZ

AICI E DESPRE TINE

Nu ne limităm doar la bifarea sarcinilor de pe o listă; ne străduim să înțelegem afacerea, obiectivele și modul tău de lucru. Viziunea noastră merge dincolo de obiectivele imediate; luăm în considerare implicațiile pe termen lung ale acțiunilor noastre, asigurându-ne că eforturile de astăzi vor deschide calea beneficiilor de mâine.

Cum ne conectăm?

  • Ascultăm cu atenție
  • Personalizăm experiența
  •  Scopul tău e și al nostru
  • Implcare activă
  • Suport continuu
  • Transparență totală

JUST KEEP SCROLLING

Cu toții ne dorim același lucru

O comunicare clară a așteptărilor.

CU SIGURANȚĂ

VOM FORMA
O ECHIP BUNĂ DACĂ ...

/01

Ai o viziune clară

   Când viziunea ta devine ghidul nostru comun, fii sigur că putem lucra împreună într-un mod armonios pentru a transforma acele idei ambițioase în realități concrete, obținând astfel o colaborare care să îți depășească orice așteptare.

/02

Apreciezi calitatea

   Înțelegem că atingerea celor mai înalte standarde de calitate necesită dedicare, atenție la detalii și un angajament neclintit pentru excelență, valori pe care le împărtășim și le promovăm în fiecare proiect pe care îl întreprindem.

/03

Ești entuziasmat

   Entuziasmul stimulează creativitatea, deschide uși pentru idei noi și ne motivează pe toți să depășim limitele a ceea ce este posibil. Împărtășind aceeași pasiune și dedicându-ne obiectivelor comune, avem fundația perfectă pentru a construi ceva cu adevărat remarcabil.

/04

Îți dorești o colaborare durabilă

   Înțelegând valoarea unei relații de lungă durată, ne angajăm să investim timp pentru a construi o fundație stabilă și reciproc avantajoasă. Această abordare ne permite să ne cunoaștem mai bine, să ne ajustăm strategiile pentru eficiență maximă și să ne dedicăm îmbunătățirii continue.

Colaborarea începe aici: viziunea ta, planul nostru.

Momenthum 2024

E POSIBIL

SĂ NU FORMĂM
O ECHIPĂ BUNĂ DACĂ ...

/01

Îți contactezi greu lead-urile

   Această sincronizare este crucială pentru a asigura o comunicare fluidă și pentru a avansa împreună spre obiectivele stabilite. Înțelegem importanța fiecărui lead și ne dedicăm să lucrăm cu parteneri care împărtășesc aceeași viziune și agilitate în gestionarea și maximizarea acestor oportunități.

/02

Vrei rezultate fără pregătire

   Unul dintre principiile noastre fundamentale este construirea succesului pe termen lung, printr-un proces atent planificat și executat. Dacă îți dorești rezultate instantanee, este posibil să constatăm că nu suntem cea mai bună echipă pentru tine.

/03

Nu ești transparent

   Dacă întâmpini dificultăți în a fi deschis în comunicarea cu noi, s-ar putea să nu fim cea mai potrivită echipă pentru tine. Crearea unei atmosfere de încredere reciprocă și partajarea liberă a informațiilor sunt esențiale pentru a naviga cu succes prin provocările proiectului.

/04

Nu comunici deloc

   Fără un schimb deschis și regulat de idei, feedback și actualizări, procesul de colaborare devine dificil, ceea ce poate duce la întârzieri și neînțelegeri, afectând în final calitatea și eficiența muncii colaborării noastre.

/05

Nu ne dai feedback

   Feedback-ul tău ne ghidează în ajustarea și îmbunătățirea continuă a strategiilor și serviciilor noastre, asigurându-ne că rămânem pe drumul cel bun.. Fără această comunicare esențială, devine provocator să ne aliniem viziunile și să ne adaptăm procesele.

FAQ

CURIOZITĂȚI
FRECVENTE

   Știm că ai întrebări și suntem aici pentru a oferi claritate! În secțiunea noastră de Întrebări Frecvente, am adunat cele mai comune curiozități avute de oameni și sperăm ca acestea să îți fie de ajutor. 

   Fie că ești la începutul călătoriei tale alături de noi sau ai nevoie de lămuriri suplimentare, ne aflăm întotdeauna la un click distanță. Așadar, așteptăm orice întreabare poți avea și poți fi sigură că noi vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

   În cazul în care designul site-ului nu corespunde așteptărilor tale, procesul nostru flexibil și orientat către client asigură că vei avea întotdeauna ultimul cuvânt. Înțelegem importanța satisfacției tale și, prin urmare, primul pas este să îți oferim posibilitatea de a aproba designul paginii principale înainte de a avansa și de a încasa prima tranșă a proiectului. Dacă descoperi că rezultatul nu este pe placul tău, suntem deschiși să ascultăm feedback-ul tău detaliat și să lucrăm asupra unei noi variante, care să fie pregătită în aproximativ o săptămână. Scopul nostru este să ne asigurăm că rezultatul final îți îndeplinește toate cerințele. În situația nefericită în care și a doua propunere nu este conformă cu așteptările tale, putem încheia colaborarea fără costuri suplimentare din partea ta, reiterând angajamentul nostru către satisfacția clienților noștri

   Costul mentenanței anuale a site-ului tău este conceput pentru a reflecta angajamentul nostru de a-ți oferi un serviciu complet și fără griji. În primul an de colaborare, toate plugin-urile necesare funcționării optimale a site-ului sunt asigurate de noi, costul acestora fiind inclus în serviciile noastre. Dacă alegi să continui colaborarea cu noi după primul an, vei beneficia în continuare de aceste plugin-uri fără costuri suplimentare. Valoarea anuală estimativă a plugin-urilor oferite este de aproximativ 400 de euro, dar acest cost poate varia în funcție de specificațiile și funcționalitățile personalizate ale site-ului tău.

P.S. - Hosting-ul site-ului tău este de partea noastră pentru 2 ani

   Un sistem CRM ajută la organizarea informațiilor despre clienți, istoricul interacțiunilor, nevoile și preferințele lor, facilitând o mai bună asistență și servicii personalizate. Prin colectarea datelor din diverse puncte de contact între client și companie, cum ar fi site-ul web, telefon, email, rețele sociale și alte canale, CRM-urile oferă o vedere de 360 de grade asupra clientului, permițând companiilor să creeze strategii de marketing și vânzări mai eficiente și să îmbunătățească serviciul de asistență pentru clienți.

   Suntem dedicați să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, ceea ce înseamnă că suntem selectivi în alegerea proiectelor pe care le preluăm. Respectăm unicitatea fiecărui client, iar pentru a menține un standard înalt de serviciu personalizat, limităm numărul de clienți care oferă servicii identice în aceeași zonă geografică. Această abordare ne ajută să ne asigurăm că fiecare proiect beneficiază de atenția și resursele necesare pentru a se distinge pe piață. Ne angajăm să lucrăm cu afaceri care aduc o valoare adăugată pieței și care au o viziune clară și o abordare fresh, refuzând să ne oferim în cazul în care nu considerăm că putem livra rezultate.

INTREBARI

AFLĂ MAI MULTE DESPRE

MOMENTHUM

Dacă ești curios să afli cum ne desfășurăm activitatea și ce pași urmăm pentru a aduce la viață proiectele noastre, te invităm să arunci o privire peste PDF-ul nostru informativ. În el, vei găsi o descriere amănunțită a procesului nostru, dar spusă pe înțelesul tuturor. Este o șansă grozavă să vezi din interior cum lucrăm și să te gândești cum am putea colabora, așadar haide să pornim într-o rapidă aventură în lumea noastră.

PREZENTARE PDF

DOWNLOAD