HOME

DESPRE NOI

DESPRE NOI

ETAPIZARE

STUDII DE CAZ

CONTACT

instragram.

behance.

awwwards.

2023

ALTO Design

    Alto Design este un birou de design interior din centrul vibrant al Clujului. Cu atenția lor la detalii și dorința de a se implica pe cât de mult posibil în orice activitate cu impact asupra activității lor, colaborarea noastră nu a putut începe decât cu zâmbetul pe buze și cu o dorință comună de a obține cele mai bune rezultate.

Live Website

2023

UI/UX Design

Web Development

Growth Partner

DESPRE PROIECT

Tipul Afacerii

BIROU DE DESIGN INTERIOR

Servicii

UI/UX Design

Web Development

Advertising Management

CRO Optimization

1

Septembrie 2023

Până în prezent

Pagini create

LANDING PAGE

Viziunea Proiectului

Stabilitate în promovare și crearea unei experiențe minimaliste de navigare

   Landing page-ul a fost conceput să capteze atenția utilizatorilor din primele momente, oferindu-le o călătorie vizuală și interactivă prin serviciile și portofoliul celor de la Alto Design. În paralel, managementul canalelor de promovare a fost orientat spre construirea unei surse constante de atragere a lead-urilor care să valorifice la maximum potențialul creativ al echipei.

CE SPUNE CLIENTUL?

Viziunea Proiectului

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Puncte
De Plecare


Acestea sunt câteva dintre  punctele de plecare care au conturat direcția și obiectivele noastre comune:

/01

Echilibru
Sustenabil

   Ne-am asigurat că site-u și strategiile de promovare sunt nu doar eficiente pe termen scurt, ci și capabile să evolueze odată cu brandul și piața.

/02

Comunicare
Eficientă

   Ne-am adaptat rapid la feedback, asigurându-ne că fiecare decizie este informată și îndreptată către atingerea obiectivelor comune.

/03

Estetică și
Funcționalitate

   Obiectivul a fost să oferim o experiență unică utilizatorilor, care să îmbine armonios esteticacu funcționalitatea paginii.

/04

Totul
într-un loc

   Pentru a crește rata de engagement pe landing page am implementat o serie de pop-up-uri interactive de prezentare a proiectelor.

/04

Totul
într-un loc

   Pentru a crește rata de engagement pe landing page am implementat o serie de pop-up-uri interactive de prezentare a proiectelor.

/05

Prioiritizarea
UX-ului Mobil

   Conștienți de creșterea continuă a navigării pe dispozitive mobile, am pus accent pe optimizarea navigării pentru mobile.

/06

Stabilirea
Viziunii Comune

   Am împărtășit o dorință mutuală de a depăși convenționalul, de a inova și de a crea ceva cu adevărat remarcabil.

User Experience

O incursiune detaliată în peisajul digital al landing page-ului Alto Design

Ne-am dorit ca landing page-ul Alto Design să fie mai mult decât un simplu punct de informare online; am aspirat să transformăm fiecare moment de navigare într-o experiență de descoperire și inspirație. Cu implementarea pop-up-urilor interactive și a unui design adaptabil la diferite dispozitive, am pus un accent deosebit pe crearea unei experiențe utilizator captivante, care să invite la explorare continuă.

ALTO DESIGN

Midnight Black

HEX

#0D0B0C

RGB

(13,11,12)

CMYK

0 1 0 95

Charlestone

HEX

#2B2B2B

RGB

(43,43,43)

CMYK

0 0 0 83

Bronze (M)

HEX

#AA8A5C

RGB

(170,138,92)

CMYK

0 13 31 33

White

HEX

#FFFFFF

RGB

(255,255,255)

CMYK

0 0 0 0

Font Utilizat

Aa

Jost

Headlines - Medium

Body - Thin

Variații

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

   Ne-am dorit ca fiecare utilizator să experimenteze aceeași fluiditate indiferent de dimensiunea ecranului pe care alege să exploreze universul creativ. Designul responsive asigură că toate elementele de pe pagina web se ajustează perfect pentru a menține calitatea și accesibilitatea conținutului.

FLEXIBILITATE

   Flexibilitatea înseamnă capacitatea de a evolua, de a adopta noi tendințe și de a aplica cele mai actuale cunoștințe pentru a oferi soluții de design care nu doar că satisfac cerințele actuale, dar sunt și pregătite pentru viitor.

Vocea care contează

Colaborarea văzută din perspectiva Alto Design

   Când vine vorba de a vorbi despre noi preferăm să lăsăm clientul să vorbească, creând o narativă care să prezinte pe cât de autentic posibil experiența de colaborare alături de noi.

LIVE WEBSITE