A Growth Partner

Focused On

Quality

Performance

You

Momenthum

2023

ALTO Design

    Alto Design este un birou de design interior din centrul vibrant al Clujului. Cu atenția lor la detalii și dorința de a se implica pe cât de mult posibil în orice activitate cu impact asupra activității lor, colaborarea noastră nu a putut începe decât cu zâmbetul pe buze și cu o dorință comună de a obține cele mai bune rezultate.

Live Website

Growth Partner

ALTO DESIGN X MOMENTHUM

UN RETURN DE 1927% OBȚINUT DUPĂ 6 SĂPTĂMÂNI DE PROMOVARE

   Am lucrat îndeaproape alături de echipa Alto Design, iar după 6 săptămâni de promovare am obținut un return de 1927% pentru bugetul investit. Ne-am ocupat de fiecare aspect al acestei colaborări, de la redactarea textelor și structurarea informațiilor, până la optimizări regulate care au crescut treptat rata de engagement a utilizatorilor.

Care sunt pașii următori? Continuarea promovării, imbunătățirea continuă a modului de prezentare și extinderea eforturilor pe multiple canale, scopul fiind cel de a construi un ecosistem care să susțină o creștere sustenabilă și continuă de-a lungul timpului.

” Am încercat de mai multe ori să rezolv situații de marketing care nu erau deloc la îndemână, iar în momentul în care am apelat la Momenthum a fost un punct în care am vrut să las pe cineva care se pricepe să-și facă treaba, iar eu să pot să mă concentrez pe ceea ce am eu de făcut. “

Vezi Testimonial

O Parte Din Serviciile Folosite

/01

UI/UX Design

 Scopul nostru a fost să creăm o interfață care nu doar să arate plăcut, dar care să fie atât intuitivă, cât și ușor de utilizat pentru toți utilizatorii.

/02

Web Development

   Odată ce designul web a fost aprobat am trecut la implementarea sa, transformând fiecare secțiune și mic detaliu în realitate digitală.

/03

Google Ads

   Am creat o campanie care să ajungă la utilizatorii potriviți, în momentul potrivit, dar și în cel mai eficient mod posibil din punct de vedere al ROI-ului.

/04

CRO

 Monitorizarea constantă și ajustările proactive ne-au permis să răspundem dinamic la feedback-ul utilizatorilor și să creștem rata de conversie a reclamelor rulate.

/01

UI/UX Design

 Scopul nostru a fost să creăm o interfață care nu doar să arate plăcut din punct de vedere estetic, dar care să fie  și ușor de utilizat pentru toți utilizatorii.

/02

Web Development

  Odată ce designul web a fost aprobat am trecut la implementarea sa, transformând fiecare secțiune și mic detaliu în realitate digitală.

/03

Google Ads

   Am creat o campanie care să ajungă la utilizatorii potriviți, în momentul potrivit, dar și în cel mai eficient mod posibil din punct de vedere al ROI-ului.

/04

CRO

 Monitorizarea constantă și ajustările proactive ne-au permis să răspundem dinamic la feedback-ul primit și să creștem rata de conversie a reclamelor rulate.

Overview

Rezultate
Generale

1927

%

RETURN ON INVESTMENT

71

LEI

COST MEDIU PER LEAD

13.75

%

RATĂ DE CLICK

59

de

CERERI DE OFERTĂ PRIMITE

1927

%

RETURN ON INVESTMENT

71

LEI

COST/LEAD

13.75

%

RATĂ DE CLICK

59

DE

CERERI PRIMITE

CARE AU FOST

Obiectivele
Noastre Inițiale?

  Această secțiune a paginii noastre este dedicată explorării obiectivelor pe care le-am stabilit împreună încă de la începutul colaborării noastre. Prin această abordare, am putut transforma provocările în oportunități și să aducem un plus de valoare demersurilor noastre comune.

O Prezentare Captivantă

 Am dorit să transformăm fiecare punct de contact cu utilizatorii într-o experiență memorabilă, punând accent pe un design captivant și pe mesaje persuasive care să rezoneze profund cu nevoile lor.

Valorificarea Proiectelor

   Am pus accent pe prezentarea detaliată a fiecărui proiect, fiecare încăpere având propria sa secțiune dedicată, arătând astfel cum fiecare spațiu a fost transformat. Prin utilizarea de imagini de înaltă calitate și descrieri captivante, ne-am asigurat că fiecare proiect este prezentat într-un mod care nu doar că atrage atenția, dar și inspiră potențialii clienți. 

Captarea Cât Mai Multor Date

   Acest demers a facilitat identificarea rapidă a tendințelor și ajustarea strategiilor pentru a maximiza impactul. Prin această abordare activă, am reușit să adunăm o cantitate semnificativă de informații valoroase, contribuind astfel la îmbunătățirea continuă a reclamelor și la creșterea ROI-ului.

Lead-uri Cât Mai Calitative

   Obiectivul final al colaborării noastre a fost să livrăm lead-uri de înaltă calitate, dorindu-ne să sporim eficiența eforturilor de vânzare și a maximiza conversiile într-un timp cât mai scurt.

Bine ai veni!

DESCOPERĂ

Etapele
Colaborării

   De la întâlnirea inițială prin intermediul căreia am pus bazele unei înțelegeri comune, până la implementarea și rafinarea soluțiilor creative, fiecare pas făcut a avut un singur scop – cel de a susține obținerea unor metrici și rezultate pozitive.

  • Siguranta si Asumare
  • Creativitate si personalizare
  • Alături la fiecare pas

01

MEETING-UL
INIȚIAL

   Programăm un apel pe Zoom sau ne întâlnim face to face pentru a face cunoștință și a explora nuanțele potențialei noastre colaborări – de la ce ai nevoie și până la care sunt obiectivele tale pe termen lung.

02

DEFINIREA
Timeline-ulUI

   Ientificăm prioritățile, alocăm resursele necesare și definim împreună termenele limită pentru fiecare etapă a proiectului, de la întâlnirea inițială și web development până la promovare și feedback-ul echipei tale.

03

ÎMBUNĂTĂȚIREA
PREZENTĂRII

   Te introducem în ecosistemul nostru și ne oferi acces la toate resursele de care avem nevoie. Vrem să ne asigurăm că totul va merge pe cât de lin posibil, așadar întregul progres al colaborării noastre va putea fi urmărit prin intermediul unui dashboard personalizat.

04

STARTUL
PrezenTĂRII

Înainte de a da start promovării, este important să îmbunătățim imaginea și modul de prezentare al informatiilor in modul online. E destul de greu să ieși în evidență într-un peisaj competitiv când expunerea ta este aceeași ca a altora.

05

Captăm
Atenția

   Cu o strategie bine definită și o înțelegere clară a obiectivelor, ne folosim de toate canalele relevante pentru a ne asigura că ajungem la audiența potrivită, în momentul potrivit, dar și în cel mai eficient mod din punct de vedere al ROI-ului.

06

OPTIMIZARE
CONTINUĂ

   Pe scurt, identificăm oportunitățile de creștere și zonele care necesită ajustări. Fie că este vorba despre optimizarea campaniilor de publicitate sau de îmbunătățirea navigării în interiorul site-ului, scopul nostru este de a maximiza impactul fiecărei inițiative.

O experiență
Fluidă de Navigare

 Am pus un accent deosebit pe crearea unei experiențe captivante pentru utilizator, care să invite la explorarea continuă a proiectelor.

Midnight Black

HEX

#0D0B0C

RGB

(13,11,12)

CMYK

0 1 0 95

Charlestone

HEX

#2B2B2B

RGB

(43,43,43)

CMYK

0 0 0 83

Bronze (M)

HEX

#AA8A5C

RGB

(170,138,92)

CMYK

0 13 31 33

White

HEX

#FFFFFF

RGB

(255,255,255)

CMYK

0 0 0 0

Font Utilizat

Aa

Jost

Headlines - Medium

Body - Thin

Variații

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

"Colaborarea a fost peste așteptări, chiar dacă așteptările mele au fost destul de ridicate încă de la început."

Darius Hancheș

Cofondator Alto Design

SINERGIE

   De-a lungul întregii colaborări, parteneriatul nostru s-a bazat pe o viziune comună și pe o înțelegere profundă a obiectivelor și aspirațiilor fiecăruia. Această armonie ne-a permis să lucrăm nu doar ca parteneri de afaceri, ci ca adevărați colegi de echipă, motiv pentru care am câștigat nu doar un client, ci un prieten. 

Îmbinarea funcționalității cu estetica site-ului.

Responsive

Interactiv

UI/UX Design

PARTEA INTERESANTĂ

Rezultatele
Obținute

   Iată-ne ajunși la partea cea mai interesantă: rezultatele colaborării noastre! În această secțiune îți vom prezenta detaliat cum s-au materializat eforturile noastre comune în cifre și date concrete. Este important de subliniat că aceste realizări ar fi fost imposibile fără implicarea activă a Alto Design și fără calitatea excepțională a muncii lor, precum și a eforturilor dedicate pe partea de vânzări.

1927

%

RETURN ON INVESTMENT

59

de

CERERI DE OFERTĂ PRIMITE

71

lei

COST MEDIU PER LEAD

13.75

%

RATĂ DE CLICK

2.71

lei

COST MEDIU/CLICK